Μάθημα στο CAVOTAGOO MYKONOS

Μάθημα στο CAVOTAGOO MYKONOS

Σήμερα επισκεφτήκαμε την ξενοδοχειακή μονάδα CAVOTAGOO στην Μύκονο για να συνδυάσουμε μάθημα και πρακτική άσκηση. Τελικά η εξόρμηση μας είχε και ψυχαγωγία αφού για λίγες ώρες νιώσαμε σαν VIP “Very Important Person” από την άψογη φιλοξενία του εξαιρετικού  προσωπικού του ξενοδοχείου.

Στην είσοδο του ξενοδοχείου μας υποδέχθηκε ο κύριος Μπάμπης Σκουρόγλου Reservation and sales manager, για να μας ξεναγήσει στους απίστευτους χώρους του ξενοδοχείου αλλά και να μας ενημερώσει για τον τρόπο λειτουργίας της ξενοδοχειακής μονάδας CAVOTAGOO της Μυκόνου. Είχαμε την δυνατότητα να δούμε από κοντά τα 18 είδη δωματίων του ξενοδοχείου που η αρχιτεκτονική τους, μέσα από την λιτότητα της παραδοσιακής αρχιτεκτονικής της Μυκόνου, πλήρως εναρμονισμένα με το φυσικό περιβάλλον του τοπίου, δημιουργούν μία πολυτέλεια μοναδική στον κόσμο, κάνοντας το CAVOTAGOO αλλλά και το νησί της Μυκόνου παγκόσμιο τουριστικό προορισμό που αναγνωρίζουν όλοι σε κάθε σημείο του πλανήτη.

Στην συνέχεια κάνοντας ένα μικρό διάλειμμα απολαύσαμε την φιλοξενία του ξενοδοχείου δοκιμάζοντας λαχταριστές λιχουδιές που δημιουργούνται στο εργαστήριο ζαχαροπλαστικής του CAVOTAGOO, από το μοναδικό προσωπικό της κουζίνας της εν λόγω ξενοδοχειακής μονάδας.

Έπειτα είχαμε την χαρά να γνωρίσουμε τον κύριο Giorgio Amiranashvili Reservation agent, που ανέλαβε με άψογο επαγγελματισμό να μας ενημερώσει για το πως γίνοται οι κρατήσεις του ξενοδοχείου. Πραγματικά μαθητές και καθηγητές της ομάδας μας παρακολουθήσαμε την πολύ ενδιαφέρουσα ενημέρωση που μας είχε ετοιμάσει στο lobby του ξενοδοχείου.

Ο ζήλος, ο επαγγελματισμός και η πληρότητα της παρουσίασης μας έκαναν να καταλάβουμε πως το δυνατό σημείο της επιχείρησης

δεν είναι μόνο η μοναδική θέα στο απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου,

δεν είναι μόνο τα 18 είδη δωματίων που το κάθε ένα είναι ξεχωριστό,

δεν είναι μόνο η αρχιτεκτονική του χώρου (εσωτερικές αλλά και εξωτερικές εγκαταστάσεις),

αλλά είναι και το άνθρωπινο δυναμικό που κάνει πραγματικά το CAVOTAGOO MYKONOS να ξεχωρίζει αλλά και να συμβάλει στην βαριά βιομηχανία της χώρας μας που δεν είναι άλλη από τον τουρισμό.

 

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την κυρία Παπουτσή Ελένη (που οργάνωσε την επίσκεψη αυτή) αλλά και τον κύριο Ταφάι που μας μετέφερε στην ξενοδοχειακή μονάδα.

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση