Νέο βιβλίο μικροοικονομίας (ΔΡΕΤΑΣ – ΚΑΜΑΡΙΝΟΣ)

Νέο βιβλίο μικροοικονομίας (ΔΡΕΤΑΣ – ΚΑΜΑΡΙΝΟΣ)

Κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο – βοήθημα των συγγραφέων Γιώργου Δρέτα και Γιώργου Καμαρινού για το μάθημα της Γ Λυκείου “Οικονομία” (Αρχές Οικονομικής Θεωρίας).

Μετά το βιβλίο για τη Μακροοικονομία, οι Γιώργος Δρέτας και Γιώργος Καμαρινός συνεχίζοντας την επιτυχημένη συνεργασία τους, έγραψαν το δεύτερο βιβλίο τους για την Μικροοικονομία, δηλαδή για τα πέντε πρώτα κεφάλαια της ύλης του μαθήματος Οικονομία και του σχολικού εγχειριδίου.

Στις καινοτομίες του βιβλίου εντάσσονται πολλά θέματα από οικονομικούς διαγωνισμούς, όπως μαθητικoί διαγωνισμοί, Oλυμπιάδες και διαγωνισμοί ΑΣΕΠ (τραπεζών, εκπαιδευτικών, υπουργείων και οργανισμών) αλλά και των Παγκύπριων εξετάσεων, τα οποία είναι προσαρμοσμένα στη διδακτέα και εξεταστέα ύλη του λυκείου.

Επίσης, υπάρχουν συμπληρωματικά ερωτήματα στις ασκήσεις του σχολικού εγχειριδίου, ενώ περιλαμβάνονται όλα τα θέματα των πανελλαδικών εξετάσεων μέχρι και το 2020.

Γενικότερα, σε κάθε κεφάλαιο, περιλαμβάνονται τυπολόγιο, σύντομη περιγραφή της θεωρίας, ανάλυση μεθοδολογίας ασκήσεων, υποδειγματικά λυμένες ασκήσεις, ερωτήσεις ανοικτού και κλειστού τύπου, ασκήσεις προς επίλυση και κριτήρια αξιολόγησης.

Μπορείτε να το παραγγείλετε στα ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία όπως, ενδεικτικά, αυτό που υπάρχει στο ακόλουθο λινκ αλλά και σε όλα τα φυσικά βιβλιοπωλεία μόλις το επιτρέψουν οι συνθήκες. https://www.politeianet.gr/

Για οποιαδήποτε πληροφορία, μπορείτε επίσης να απευθύνεστε και στον εκδοτικό οίκο ΚΟΣΜΟΣ, τηλεφωνώντας ή συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα στο ακόλουθο λινκ https://www.cosmosbooks.gr/

Όσοι δεν έχετε ακόμη προμηθευτεί το βιβλίο της Μακροοικονομίας και ενδιαφέρεστε, μπορείτε να το αναζητήσετε σε ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία όπως το ακόλουθο https://www.ianos.gr/

 

Για περισσότερα ακολουθήστε την σελίδα : http://www.economics.edu.gr

Αφήστε μια απάντηση