Εικονική επιχείρηση 2023

Εικονική επιχείρηση 2023

Το διαφημιστικό σποτ της εταιρίας μας για το 2023:

 

Η συμμετοχή της ΜΥΘΗ Perfumes στην μαθητική εμπορική έκθεση Αθήνας The Mall Athens 17/03/2023

Η ομάδα του ΕΠΑ.Λ. Μυκόνου

Λεπτομέρεια του περιπτέρου μας στην εμπορική έκθεση

Η ομάδα του περιπτέρου της ΜΥΘΗ Perfumes

Το περίπτερο μας από ψηλά

Λίγα λόγια για τη δράση αυτή: 

Η ομάδα μας με το διακριτικό ΜΥΘΗ Perfumes (παραγωγή και εμπορία αρώματος με μυστική συνταγή) συμμετείχε στην Μαθητική Εμπορική Έκθεση της Αθήνας 17/03/2023  στο The Mall Athens με το περίπτερο 53.

Στην φάση αυτή του διαγωνισμού διακρίθηκαν οι αξιόλογες ομάδες :

-Bραβείο «Καινοτομία Προϊόντος/Υπηρεσίας»: «Endless Energy Tree» από το Pierce – Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος – Το βραβείο απένειμε η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Niki Kerameus.

-Βραβείο «Καλύτερο Περίπτερο»: «Pandemic Museum» – 1ο Γενικό Λύκειο Ελευσίνας με Inspirational Mentor των πρωθυπουργό της χώρας κ. Κ. Μητσοτάκη.

-Βραβείο «Προώθηση Προϊόντος/Υπηρεσίας»: «Φύτεψε μια ευχή» – Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Πειραιά « Άνοιξη»

Ο συναγωνισμός και φέτος ήταν μεγάλος με πολλές και αξιόλογες εικονικές επιχειρήσεις όπως μπορείτε να δείτε  https://www.facebook.com/JuniorAchievementGreece .

Το περίπτερο μας κέρδισε τις εντυπώσεις και αποτέλεσε μία δυνατή παρουσία όχι μόνο σαν εικόνα αλλά για τους ανθρώπους της ομάδας μας μπροστά αλλά και πίσω από αυτό (συμμετέχουν όλοι οι μαθητές της Β’ και Γ΄ οικονομίας & Διοίκησης) .

Οι μαθητές μας απάντησαν εύστοχα και με χαμόγελο σε όλες τις ερωτήσεις της επιτροπής του διαγωνισμού και κέρδισαν με την ζεστασιά και τον επαγγελματισμό τους όλους τους επισκέπτες της έκθεσης.

Οι εικόνες της Μυκόνου που προβάλλονταν από την οθόνη του περιπτέρου μάγεψαν και ταξίδεψαν τους επισκέπτες της έκθεσης στο όμορφο νησί μας.

Διαβάστε τι έγραψε η Καθημερίνη για το περίπτερό μας εδώ.

Δελτίο_Τύπου_Mall_Athens

Ήμασταν και εμείς εκεί!

 

Για την ιστορία…

Αυτήν την χρονιά θα φτιάξουμε το δικό μας άρωμα.

Με οδηγό μία μυστική συνταγή παραγωγής αρώματος, που χάνεται στα βάθη του χρόνου. Ένα άρωμα που ένωσε με δυνατή αγάπη τους πρωταγωνιστές της ιστορίας μας στην Σμύρνη του 1922. Παρασκευάσαμε και διαθέτουμε πλέον στην αγορά της Θήβας αλλά και της Μυκόνου το άρωμα που προσελκύει το άλλο φύλο. Δεν είναι απλά ένα άλλο άρωμα, είναι το άρωμα της αγάπης. Το προιόν μας έρχεται να καλύψει μία αρχέγονη ανθρώπινη ανάγκη που δεν είναι άλλη από την κατάκτηση της αγάπης. Για τα μάτια της Ωραίας Ελένης έγινε ο Τρωικός πόλεμος, ΑΝ ο Μενέλαος είχε στην κατοχή του το άρωμα μας, ίσως δεν έχανε ποτέ από την αγκαλία του την Ωραία Ελένη. Δύο παραγωγικές μονάδες δύο διαφορετικά αρώματα.

Τα διαφημιστικά σποτ των μαθητικών επιχειρήσεων είναι έτοιμα! Οι μαθητική ομάδα της Εικονικής Επιχείρησης “ΜΥΘΗ” (ΕΠΑΛ ΜΥΚΟΝΟΥ – ΕΠΑΛ ΘΗΒΑΣ) σας παρουσιάζει το άρωμά της μέσω του commercial video της.

ΕΠΑΛ ΜΥΚΟΝΟΥ & ΕΠΑΛ ΘΗΒΑΣ

Διαγωνίζονται και διεκδικούν την ψήφο σας, καθώς το σχολείο που θα συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους θα κερδίσει το Public Choice Award (Βραβείο Κοινού).

Στο πλαίσιο αυτού του προγράμματος, τα τμήματα Β΄& Γ΄ Λυκείου του Τομέα Διοίκησης & Οικονομίας του ΕΠΑΛ ΜΥΚΟΝΟΥ και τους εκπαιδευτικούς Παπακωνσταντίνου Κωνσταντίνο, Καραγεώργου Παναγιώτα  σε συνεργασία με το  ΕΠΑΛ ΘΗΒΑΣ με τις εκπαιδευτικούς Κόλλια Αθηνά, Θάνου Νάντια και Σταμέλλου Χαρά, τα αντίστοιχα τμήματα του, συμμετέχουν δημιουργώντας τη δική τους Εικονική Επιχείρηση. Η επωνυμία της επιχείρησης είναι ΜΥΘΗ (από τα αρχικά ΜΥκονος- ΘΗβα) και θα ασχοληθεί με την παρασκευή αρωμάτων.


Έτσι λοιπόν στις 5/12/2022 τα δυο σχολεία “συναντήθηκαν”  διαδικτυακά με τον κύριο Πάνο Λώλο, Πρόεδρο Δ.Σ. του Συνδέσμου Βιομηχανιών Στερεάς Ελλάδας, Μέλος Δ.Σ. ΣΕΒ και Γενικό διευθυντή του κλάδου Χαλκού, στη “ΕΛΒΑΛ ΧΑΛΚΟΡ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΧΑΛΚΟΥ ΚΑΙ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ Α.Ε.”, ο οποίος σύμφωνα με το πρωτόκολλο του προγράμματος ορίστηκε Inspirational Mentor των δυο σχολείων.

Σκοπός αυτής της συνάντησης ήταν να δώσει κατευθυντήριες γραμμές για τη δημιουργία της “Εικονικής Επιχείρησης” καθώς και πολύτιμες συμβουλές για τον κόσμο των επιχειρήσεων. Συμβουλές που προκύπτουν από την πολύτιμη εμπειρία που διαθέτει.

Σε όλη αυτή την προσπάθεια δυο μέντορες ακολουθούν τα βήματά μας και μας καθοδηγούν η κα Μαρία Μπερμπάτη και η κα Ελπίδα Τσάτσουλα.

Ακολουθήστε τα social media της δράσης των 2 σχολείων,

Instagram TikTok Facebook

Η ομάδας μας είναι έτοιμη για την δράση μας :

Το εργαστήριο για την παραγωγή της μυστικής συνταγής του αρώματος μας :

Οι συναντήσεις μας

 

     Δείτε μας      Ψήφισε μας εδώ!

Η απλά ακολούθησε τον σύνδεσμο για να ψηφίσεις εδώ

Αφήστε μια απάντηση