Συμμετοχή στην διαδικτυακή ενημερωτική εκδήλωση του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών

Συμμετοχή στην διαδικτυακή ενημερωτική εκδήλωση του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών

Σήμερα το ΕΠΑ.Λ. Μυκόνου του τομέα Οικονομίας & Διοίκησης παρακολούθησε την πολύ ενδιαφέρουσα ενημερωτική εκδήλωση του Ο.Π.Α. .

Την εκδήλωση παρακολούθησαν μαθητές της Β’ ΕΠΑ.Λ. Οικονομίας & Διοίκησης αλλά και οι μαθητές της Γ’ ΕΠΑ.Λ. Οικονομίας & Διοίκησης. Τη διαδικτυακή ενημέρωση παρακολούθησαν ακόμα 350 σχολεία από την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η πλήρης ενημέρωση των μαθητών της Γ’ Λυκείου και υποψήφιων φοιτητών για τα προπτυχιακά προγράμματα σπουδών που προσφέρει το ΟΠΑ. Στη συνέχεια, παρουσιάστηκαν οι δυνατότητες πρακτικής άσκησης των φοιτητών και επαγγελματικής αποκατάστασης στο πλαίσιο της διασύνδεσης με την αγορά εργασίας. Επιπλέον, φοιτητές και φοιτήτριες των οκτώ τμημάτων του Πανεπιστημίου «κατάθεσαν» τις εμπειρίες τους από τις σπουδές τους.

Το περιεχόμενο της εκδήλωσης είναι αντικείμενο καθημερινών συζητήσεων και προβληματισμών μαθητών και καθηγητών, σήμερα όμως μας δόθηκε η δυνατότητα να τα “ακούσουμε” και από τους καθηγητές/τριες αλλά και τους φοιτητές/τριες του Ο.Π.Α.

Γιατί η έγκαιρη ενημέρωση οδηγεί στην ορθότερη λήψη αποφάσεων.

Το πρόγραμμα της παρουσίασης μπορείτε να το δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο: Το πρόγραμμα

Είσαι μαθητής/τρια Γ’ Λυκείου και θες να μάθεις περισσότερα για το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών;

Οι μαθητές μας στο τέλος αλλά και κατά τη διάρκεια της δράσεις έκαναν ερωτήσεις δίνοντας τη δυνατότητα στους διδάσκοντες καθηγητές του ΕΠΑ.Λ. Μυκόνου να συζητήσουν τους προβληματισμούς τους.

 

 

Αφήστε μια απάντηση