Αρχές Μάρκετινγκ Β’ ΕΠΑ.Λ.
1.1.1 Έννοια και περιεχόμενο του Μάρκετινγκ 14-16
1.1.2 Το περιεχόμενο του μάρκετινγκ 16-18
1.1.3 Μίγμα Μάρκετινγκ και ανταγωνισμός 17-18
1.3 Οικονομική σημασία του μάρκετινγκ 21-24
6.1 Η έννοια του προϊόντος 148-153
6.2 Κύκλος ζωής προϊόντος 154-155
7.1 Η έννοια της τιμής – 7.2 Καθορισμός τιμής πώλησης 170-172
7.4 Στρατηγικές και πολιτικές τιμολόγησης 173-177
8.3 Φυσική διανομή 191-195
Αρχές Εφοδιαστικής Β’ ΕΠΑ.Λ.
1.1 Εννοιολογική προσέγγιση 05-08
1.2 Αντικείμενο Διοίκησης Logistics 08-13
1.4 Σημαντικότητα Διοίκησης Logistics και Εφοδιαστικής Αλυσίδας 18-21
4.3 Αξιολόγηση προμηθευτών 39-41
5.1 Είδη αποθεμάτων 45-49
6.1 Αποθήκη 56-61
Α.Ο.Δ.Ε. Γ’ ΕΠΑ.Λ.
1.1 Μορφές επιχειρήσεων (νομική μορφή, μέγεθος, κλάδος παραγωγής) 16-32
1.2. Λειτουργίες της Επιχείρησης (Παραγωγική, Εμπορική, Οικονομική, Άλλες Λειτουργίες) 33-36
1.3. Η επιχείρηση ως κοινωνική οργάνωση. Η κοινωνική Ευθύνη των επιχειρήσεων 38-39
1.4. Το Περιβάλλον της επιχείρησης 41-45
1.5. Οι επιδιώξεις της επιχείρησης 47-50
2.2.1. Η έννοια της Διοίκησης – Εισαγωγή 66-67
2.2.2 Η επιστήμη της Διοίκησης Επιχειρήσεων 67-68
2.2.3 Η διοίκηση ως τέχνη, επιστήμη και ως επάγγελμα 68-70
2.3. Οι γνώσεις , ικανότητες και τα χαρακτηριστικά των σύγχρονων διοικητικών στελεχών 73-75
2.4. Οργάνωση και Διοίκηση – Management 77-80
2.5. Μάρκετινγκ 83-90
2.6. Διοίκηση Πωλήσεων 94-97
2.7. Χρηματοοικονομική διοίκηση 98-100
2.8. Διοίκηση Παραγωγής 103-108
2.9. Διοίκηση Ανθρώπινων Πόρων 112-115