Επίσκεψη της κυρίας Τσέτη στο σχολείο μας

Επίσκεψη της κυρίας Τσέτη στο σχολείο μας

Δελτίο Τύπου

Στιγμές Έμπνευσης στο Επαγγελματικό Λύκειο Μυκόνου (Οικονομίας και Διοίκησης)

Σήμερα, το Επαγγελματικό Λύκειο Μυκόνου υποδέχθηκε έναν ξεχωριστό επισκέπτη, τη μέντορα έμπνευσης μας, στο πλαίσιο του διαγωνισμού εικονικής επιχείρησης 2024.

 

Η Ιουλία Τσέτη , είναι Ελληνίδα φαρμακοποιός με μεταπτυχιακές σπουδές (MSc). Από το 2010, είναι CEO του Ομίλου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη (ΟΦΕΤ) ο οποίος περιλαμβάνει τις βιομηχανίες Uni-Pharma, InterMed, UniHerbo και την εμπορική εταιρία στην Κύπρο PharmaBelle.

 

Η κυρία Τσέτη Ι. αντάλλαξε ιδέες και γνωρίστηκε με τους μαθητές μας, προσφέροντας πολύτιμες συμβουλές για το εικονικό προϊόν που ετοιμαζόμαστε να κατασκευάσουμε. Το μοναδικό αυτό προϊόν, ένας ηλιακός κομποσποποιητής, αναμένεται να αναδείξει τη δημιουργικότητα και την καινοτομία των μαθητών μας.

Ο κομποσποποιητής, κίνητρο για την προώθηση της χρήσης ηλιακής ενέργειας, προσφέρει τη δυνατότητα φόρτισης μικρών συσκευών, ενισχύοντας έτσι τη βιωσιμότητα και την προοπτική για μια πράσινη τεχνολογική μελλοντική κοινωνία.

Το Επαγγελματικό Λύκειο ευγνωμονεί την κυρία Τσέτη Ι. για την επίσκεψη και την πολύτιμη εμπειρία που μοιράστηκε με τους μαθητές μας. Αναμένουμε με ανυπομονησία την ανάπτυξη αυτού του καινοτόμου προϊόντος και τη συμμετοχή μας στον διαγωνισμό.

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε τις εντυπώσεις από την παρουσία μας στην UNI-PHARMA

ΕΠΑ.Λ. ΜΥΚΟΝΟΥ
Παπακωνσταντίνου Κωνσταντίνος
Καραγεώργου Παναγιώτα

Αφήστε μια απάντηση